Schoonmaak in hotels door Care Cleaning

Schoonmaak in hotels door Care Cleaning

Nooit meer zorgen maken om vieze hotelkamers en het vinden van geschikt personeel? Kies voor hotelschoonmaak van Care Cleaning.

 

Hotelkamers zijn vaak vies. Dat bleek onlangs nog na onderzoek van de Consumentbond. Dikke lagen stof, schimmel op de muren en zelfs bloedvlekken in het matras: de onderzoekers vonden het allemaal. Hotels schrokken van de resultaten en beloofden beterschap. Nu moeten ze het waarmaken.

Vertegenwoordigt u een hotel en wilt u het beste voor uw gasten? Care Cleaning is gespecialiseerd in schoonmaken in hotels. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken om vieze hotelkamers en het vinden van geschikt schoonmaakpersoneel. We nemen al het werk uit handen en leveren kwaliteit. Elke dag opnieuw. 

Waarom is hotelschoonmaak belangrijk?

Hotelschoonmaak in UtrechtHotelgasten hebben recht op een schone kamer. Dit is essentieel bij het winnen van hun vertrouwen en het versterken van mond-tot-mond-reclame. 

Andersom werkt het net zo: ervaringen van slecht schoongemaakte kamers worden volop gedeeld. Onder vrienden, familie en in de openbaarheid op internet. Het imago van de vieze hotels uit de Consumtengids heeft een flinke deuk opgelopen. 

Hotelschoonmaak door Care Cleaning, dat werkt gewoon goed

Het schoonmaken van hotelkamers is specialistisch werk. De medewerkers van Care Cleaning zijn echte specialisten en leveren constante kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw hotelkamers altijd schoon en opgeruimd zijn.

Wat Care Cleaning onderscheidt van anderen is dat we volop investeren in ons personeel. We trainen ze uitgebreid, zodat ze hun werk zo goed mogelijk uitvoeren. Daarnaast werken ze uitsluitend met professionele schoonmaakmiddelen en nemen ze hun verantwoordelijkheid. Uw schoonmaakwerk is bij Care Cleaning in vertrouwde handen en het werk gebeurt goed. Altijd en overal.

Hotel schoonmaken uitbesteden levert geld op

hotelschoonmaak uitbestedenMet schoonmaakwerk van Care Cleaning bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bovendien bespaart u geld.

Als hotelier betaalt u uitsluitend voor de schoongemaakte kamers. Personeelsproblemen behoren definitief tot het verleden, want u hoeft geen mensen in dienst te nemen en tijdrovende sollicitatiegesprekken te voeren. Dat doen wij. Zo kunt u doen waar u het beste in bent: uw gasten in de watten leggen.

Kwaliteit gewaarborgd door regelmatige controles

Bij Care Cleaning houden we zaken graag eenvoudig. U krijgt kwaliteit voor een eerlijke prijs, zonder ingewikkelde procedures. Met ruim 25 jaar ervaring in de hotellerie weten we precies wat u van ons verwacht.

Om de kwaliteit van het schoonmaakwerk hoog te houden voeren we regelmatig controles uit. Heeft u vragen of opmerkingen, dan zijn we 7 dagen in de week bereikbaar. Door onze jarenlange ervaringen vinden we bovendien altijd een antwoord op de uitdagingen van uw hotel. We kennen uw wereld.

Schoonmaken in hotels: dit zijn onze diensten

Care Cleaning maakt de volgende ruimtes in hotels professioneel en efficiënt schoon:

 • Hotelkamers
 • Restaurants 
 • Recepties
 • Lobbies
 • Zwembaden
 • Toiletten

Onze schoonmakers zijn representatief, goed-opgeleid en communicatief vaardig. We geven om ons werk en bezorgen uw gasten een prettig verblijf met zo min mogelijk overlast.

Schoonmaakbedrijf en betrouwbare partner ineen

Als professionele organisatie heeft u een schoonmaakbedrijf nodig waar u op kunt bouwen. Vertrouwen is daarbij net zo belangrijk als kwaliteit en continuit.

Care Cleaning streeft naar langlopende relaties. Dit doen we door het leveren van constante kwaliteit en uitstekende service. Daarom werken we uitsluitend met goed-opgeleide en gemotiveerde schoonmakers, die uw wensen kennen en waarmaken.

Maak een afspraak met schoonmaakbedrijf Care Cleaning

Care Cleaning is van meerwaarde voor iedere organisatie, ook die van u. Daar zijn we van overtuigd en dit lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Reserveer daarom een gratis bezichtiging, dan bezoeken we u binnen 48 uur.

Care Cleaning & Services

 • 06-33408040
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Disselsjeesdrift 29
  3436 AH NIEUWEGEIN

Neem contact op

Care Cleaning & Services

Testimonials

“De medewerkers van Care Cleaning zijn betrouwbaar. Ze komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.”

"Dit schoonmaakbedrijf bevalt ons uitstekend. Het personeel is erg professioneel en doet zijn werk prima. Ook het kantoor is goed bereikbaar en ze staan altijd open voor verzoeken. Als je nog nooit met ze hebt samengewerkt, zou ik ze zeker bellen."

"Complimenten voor jullie inzet en het prettige contact. We kijken uit naar een langdurige en plezierige samenwerking."