Over ons

Over ons

Opgericht in 2015 maar we zijn allang geen beginners meer in dit vak.

Onze directie: Jeannette Agterberg linkedin al meer dan 30 jaar ervaring in hotelschoonmaak en heeft meerdere hotels opgestart.  Paschalis Gemenetzis linkedin meer dan 10 jaar servicegericht.

Care Cleaning & Services richt zich in hoofdzaak op het leveren van kwalitatief, hoogwaardige schoonmaakdiensten voor hotels .Een breed pakket van schoonmaakwerkzaamheden en aanverwante diensten.

Optimale kwaliteit-service-en gastbeleving dat is waar Care Cleaning & Services voor staat. Uw gasten voelen zich  direct welkom in een schone hotelkamer.

Uw gast staat bij ons altijd centraal door onze vriendelijke deskundige en servicegerichte uitstraling. onze medewerkers blinken daarom uit in gastvrijheid, w ij weten als geen ander dat de kleine dingen zijn die enorm worden gewaardeerd.

Uitstraling en gedrag van onze medewerkers vormen een belangrijk onderdeel van onze Hospitality .Reperesentatieve werkkleding, het begroeten van onze gasten met een glimlach en een attent gebaar.

Daarom bieden wij onze diensten aan tegen een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding

Care Cleaning wil uitblinken in haar vak door middel van Vakbekwaamheid, dicipline en leiderschap. Dit zijn kernwaarden die we handhaven

Tevens vinden wij communiatie over de uit te voeren werkzaamheden erg belangrijk, we zorgen daarom voor korte communicatielijnen en heeft u altijd een vaste communicatiepersoon.

Ook hebben wij een kwaliteits controlesysteem bedacht die we handhaven om de gewenste kwaliteit te handhaven en te waarborgen.

Facebook

Twitter