Care Cleaning voor kantoorschoonmaak

Care Cleaning voor kantoorschoonmaak

Nooit meer ergeren aan een rommelig kantoor

Een schoon en opgeruimd kantoor is uitnodigend, productief en voorkomt ziektes. Met de schoonmaakdiensten van Care Cleaning is uw kantooromgeving altijd brandschoon. In een kantooromgeving is het altijd een drukte van belang. Medewerkers moeten deadlines halen, er komen klanten over de vloer en de printer draait overuren. Kantoren zien er daarom vaak rommelig uit en dit gaat ten koste van de productiviteit. Bovendien maakt het een slechte indruk op bezoekers

Droomt u wel eens van een prachtig schoon kantoor, waar uw medewerkers altijd optimaal presteren? Met de kantoorschoonmaakdiensten van Care Cleaning wordt het realiteit. Wij nemen al uw schoonmaakwerk professioneel uit handen. Dan kunt u zich kunt volledig concentreren op het leiden van uw organisatie.

Waarom kantoorschoonmaak zo belangrijk?

Een schoon kantoor ziet er fris en uitnodigend uit. Dit verhoogt de productiviteit van medewerkers. Doordat spullen op hun vaste plaats liggen hoeven ze niet te zoeken en dat bespaart tijd en geld. Virussen en ziektes krijgen in een schoon kantoor veel minder kans. Diverse studies laten zien medewerkers veel minder snel ziek worden in een schone werkomgeving. De kosten voor professioneel schoonmaakwerk liggen veel lager dan die voor uitval en vervanging van personeel. Kantoorschoonmaakwerk verdient zich terug.

Kantoor schoon maken: Care Cleaning neemt al het werk uit handen

Laat professionals doen waar ze goed in zijn en het rendement is optimaal. Dit geldt voor schoonmakers net zo goed als voor u. Care Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf dat actief is in de omgeving van Utrecht. Uw rust is ons doel. Wij maken uw kantoor professioneel en efficient schoon en u hoeft nergens naar om te kijken. Het werk is goed. Elke dag opnieuw.

Beste schoonmaakproducten en nieuwste hulpmiddelen

Goed opgeleide schoonmakers van Care CleaningDe schoonmakers van Care Cleaning zijn goed opgeleid en ervaren. Ze gebruiken de beste schoonmaakproducten en nieuwste hulpmiddelen. Dit zorgt voor een schoner kantoor en bespaart tijd. Goed werk leveren betekent elke dag scherp zijn en verantwoordelijkheid nemen. Onze medewerkers realiseren dit en uw kantoor is bij ons in goede handen. Met regelmatige controles en een intern kwaliteitsmanagementsysteem waarborgen we onze hoge standaard. Kwaliteit zit hem ook in de communicatie. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen. In het geval van calamiteiten zelfs 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Een moderne kantooromgeving voldoet aan strenge eisen. Care Cleaning realiseert ze.

U kunt Care Cleaning inschakelen voor verschillende schoonmaakdiensten op kantoor. Dit zijn:

  • Dagelijkse schoonmaak van alle soorten kantoorgebouwen
  • Professionele tapijtreiniging
  • Vloerreiniging
  • Afvoer van klein afval

Welke diensten u ook afneemt, onze onverdeelde aandacht en oog voor detail blijft gelijk.

Maak nu een afspraak met Care Cleaning!

Neem contact op

Care Cleaning & Services

  • 06-33408040
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disselsjeesdrift 29
    3436 AH NIEUWEGEIN

Neem contact op

Care Cleaning & Services

Testimonials

“De medewerkers van Care Cleaning zijn betrouwbaar. Ze komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.”

"Dit schoonmaakbedrijf bevalt ons uitstekend. Het personeel is erg professioneel en doet zijn werk prima. Ook het kantoor is goed bereikbaar en ze staan altijd open voor verzoeken. Als je nog nooit met ze hebt samengewerkt, zou ik ze zeker bellen."

"Complimenten voor jullie inzet en het prettige contact. We kijken uit naar een langdurige en plezierige samenwerking."