School schoonmaken - professioneel, efficiënt en hygiënisch

School schoonmaken - professioneel, efficiënt en hygiënisch

Een school moet schoon zijn. Care Cleaning is de specialist in schoonmaakwerk op scholen. Professioneel, efficiënt en hygiënisch.

Scholen zijn bij uitstek gebouwen die schoon moeten zijn. Dagelijks maken honderden kinderen gebruik van de faciliteiten. De kans op verspreiding van virussen en ziektekiemen is groot. Hygiëne is daarom essentieel, maar een geschikt schoonmaakbedrijf vinden valt vaak niet mee.

Een betrouwbaar schoonmaakbedrijf levert constante kwaliteit en houdt toezicht. Ook is er altijd iemand bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Care Cleaning is zo'n schoonmaakbedrijf en we zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van scholen. U heeft nergens omkijken naar en weet 1 ding zeker: het gebeurt goed.

Waarom is schoonmaken op school zo belangrijk

Als schoolbestuurder kunt u zich geen slecht schoonmaakwerk veroorloven. Ouders en kinderen bezoeken doorlopend het schoolgebouw en deze moet elke dag school zijn. Het ziet er netjes uit en voorkomt de kans op het overdragen van ziektes.

De kwaliteit van schoonmaakwerk op scholen verschilt nogal. Ook klagen veel opdrachtgevers over de slechte bereikbaarheid van schoonmaakpersoneel en een gebrek aan toezicht. Care Cleaning laat zien dat het anders kan.

Schoolgebouw schoonmaken? We doen het graag en goed

Care Cleaning is een ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf, dat actief is in de regio Utrecht. Net als u houden we de zaken graag eenvoudig. Dat betekent dat onze schoonmakers eersteklas schoonmaakwerk leveren en hun verantwoordelijkheid nemen. Altijd en overal.

Bij Care Cleaning werken uitsluitend ervaren en gemotiveerde schoonkamers. We werken met professionele schoonmaakproducten en de nieuwste middelen. Dit scheelt tijd en geld.

De schoonmakers van Care Cleaning weten precies aan welke eisen een schone school voldoet. Hier handelen ze naar en ze hebben vrijwel elke situatie van dichtbij meegemaakt. Calamiteiten kunnen ze daardoor voorkomen. En gaat er toch iets mis? Dan lossen we het probleem snel en effectief voor u op.

Kwaliteit staat buiten kijf

Als opdrachtgever wilt u vertrouwen op afspraken en verzekerd zijn van kwaliteit. Dat is precies wat we bieden. Daarom investeren we volop in de kwaliteit van onze mensen. Zij maken uw schoolgebouw vakkundig schoon, volgens de hoogste standaarden. Met controle en toezicht garanderen we de kwaliteit.

Om tot het beste resultaat te komen vindt vooraf een intakegesprek plaats. Daarin inventariseren we uw wensen en bespreken we hoe de klaslokalen er elke morgen uit moeten zien. Ook stellen we regelmatig rapportages op, waarin de uitgevoerde werkzaamheden staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Zo maakt Care Cleaning uw schoolgebouw schoon

Alle scholen zijn anders. Daarom luistert Care Cleaning nauwgezet naar uw wensen en kwaliteitseisen. Bij het schoonmaken van scholen kunt ons inschakelen voor:

  • Dagelijkse schoonmaak van lokalen en het schoolgebouw
  • Onderhoud van keuken en cafetaria
  • Grote zomerschoonmaak
  • Schoonmaak van sanitair en kleedruimtes
  • Reiniginmg van vloeren, tapijten en vloerbedekking

Kwaliteit zit hem in details

Als professionele organisatie heeft u een schoonmaakbedrijf nodig waar u op kunt bouwen. Vertrouwen is daarbij net zo belangrijk als kwaliteit en continuit.

Care Cleaning streeft naar langlopende relaties. Dit doen we door het leveren van constante kwaliteit en uitstekende service. Daarom werken we uitsluitend met goed-opgeleide en gemotiveerde schoonmakers, die uw wensen kennen en waarmaken.

Maak een afspraak met Care Cleaning

Care Cleaning is van meerwaarde voor iedere organisatie, ook die van u. Daar zijn we van overtuigd en dit lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Reserveer daarom een gratis bezichtiging, dan bezoeken we u binnen 48 uur.

Neem contact op

Care Cleaning & Services

  • 06-33408040
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disselsjeesdrift 29
    3436 AH NIEUWEGEIN

Neem contact op

Care Cleaning & Services

Testimonials

“De medewerkers van Care Cleaning zijn betrouwbaar. Ze komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.”

"Dit schoonmaakbedrijf bevalt ons uitstekend. Het personeel is erg professioneel en doet zijn werk prima. Ook het kantoor is goed bereikbaar en ze staan altijd open voor verzoeken. Als je nog nooit met ze hebt samengewerkt, zou ik ze zeker bellen."

"Complimenten voor jullie inzet en het prettige contact. We kijken uit naar een langdurige en plezierige samenwerking."